PDA

ARŞİVDEN ÇIKIP FORUM GÖRÜNÜMÜNDE KONUYA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ -- > : Roma Verilerle Uygulama Ekleme



yunusemre168
15.05.15, 17:24
Merhaba arkadaşlar roma nasıl verileriyle birlikte uygulama yüklerim? Örneğin xposedin kurulu gelmesi veya kernel config uygulamasının ayarlarıyla gelmesi. Data/app'a uygulamaları atıp extract dir koduyla yükleyince sadece uygulamalar yüklenip veriler gelmiyor.

- - - Ek olarak - - -

Sanırım buldum. Veriler data/data'da saklanıyor

yunusemre168
19.05.15, 08:05
Data/data ya dosyalari atiyorum su kodu da yaziyorum ama apk yüklenip veriler yuklenmiyor.Yine halledemedim :D


run_program("/sbin/busybox", "mount", "/data");

package_extract_dir("data", "/data");

set_perm(1000, 1000, 0771, "/data");

set_perm_recursive(1000, 1000, 0771, 0644, "/data/app");

set_perm_recursive(1000, 1000, 0771, 0644, "/data/data");

package_extract_dir("sdcard", "/sdcard");

run_program("/sbin/busybox", "umount", "/data");

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiu482
19.05.15, 09:36
Sanırım verilerle beraber uygulama yüklenmiyor.

Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
Samsung, HTC, LG, Sony ve MTK Replika cihazlar (http://www.444android.com)

yunusemre168
19.05.15, 10:41
Sanırım verilerle beraber uygulama yüklenmiyor.

Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
Samsung, HTC, LG, Sony ve MTK Replika cihazlar (http://www.444android.com)

S5 sensationda xposed yüklü geliyordu. AskinSavascisi hocam bir bilginiz var mı :)

AskinSavascisi
19.05.15, 15:17
S5 sensationda xposed yüklü geliyordu. @AskinSavascisi (http://www.444android.com/member.php?u=34174) hocam bir bilginiz var mı :)

android kitchen'de enable data/app yaptigin zaman ona göre updater scripte kod ekliyordu. ornegin benim rom/mod'a bakarsan droidturk v4 goreceksindir. gorseli yukledim mi bilmiyorum. hatta uygulamalari settings.apk'nin icine yerlestirip app drawerdan kaldirmistim. sadece birkac uygulamada olmuyor. bunun nedinini de system app olmadigi icin daha sonra anlamistim.

yunusemre168
19.05.15, 15:30
android kitchen'de enable data/app yaptigin zaman ona göre updater scripte kod ekliyordu. ornegin benim rom/mod'a bakarsan droidturk v4 goreceksindir. gorseli yukledim mi bilmiyorum. hatta uygulamalari settings.apk'nin icine yerlestirip app drawerdan kaldirmistim. sadece birkac uygulamada olmuyor. bunun nedinini de system app olmadigi icin daha sonra anlamistim.

Hocam neden settingse koyup launcherden sildiniz? Pek anlamadım :D

AskinSavascisi
19.05.15, 15:33
Hepsini değil birkaç güzel, özel uygulamaları. Örneğin bir lmt launcher (pie control) ve zamaninda dpi changer (xperiacle)

yunusemre168
19.05.15, 15:36
Peki android kitchen olmadan enable data/app yapmak mümkün müdür

AskinSavascisi
19.05.15, 15:38
Valla orasını bilemeyeceğim. Sen anladığım kadarıyla rom hazırlıyorsun, cygwin mi veya linux mu kullanıyorsun

yunusemre168
19.05.15, 15:46
Valla orasını bilemeyeceğim. Sen anladığım kadarıyla rom hazırlıyorsun, cygwin mi veya linux mu kullanıyorsun

2sinide kullanmıyorum :D Rom hazırlamak değil de rom editliyorum. Peki settingse eklediğim uygulama (mesela monsterui) yaptığım ayarlarla nasıl gelir? Ayarlara uygulama eklemeyi buldum ama asıl sorun bu

AskinSavascisi
19.05.15, 15:58
Onu bilemicem :))

Ola bileceğini de zannetmiyorum