PDA

ARŞİVDEN ÇIKIP FORUM GÖRÜNÜMÜNDE KONUYA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ -- > : [Soru] Rom veya uygulama portlamak istiyorum



yunusemre168
11.03.15, 16:15
Merhaba arkadaşlar galaxy s3 gt-i9300 telefonuma touchwiz lollipop romu çıkmadığı için herhangi bir s4 5.0 romu ya da uygulamalarını portlamak istiyorum. Ne yapmam gerekir ve ne kadar zor bir işlemdir?

hiu482
11.03.15, 16:54
Merhaba arkadaşlar galaxy s3 gt-i9300 telefonuma touchwiz lollipop romu çıkmadığı için herhangi bir s4 5.0 romu ya da uygulamalarını portlamak istiyorum. Ne yapmam gerekir ve ne kadar zor bir işlemdir?
Note 2 tw 5.0 gelirse zaten büyük bir ihtimalle portlanir.

-N910T cihazımdan gönderildi

yunusemre168
11.03.15, 18:16
Evet hocam ama bence en az 2 ay sonra gelir en azından uygulamaları portlasam yeterli

444MB
11.03.15, 20:42
Merhaba arkadaşlar galaxy s3 gt-i9300 telefonuma touchwiz lollipop romu çıkmadığı için herhangi bir s4 5.0 romu ya da uygulamalarını portlamak istiyorum. Ne yapmam gerekir ve ne kadar zor bir işlemdir?
Hocam ben de kendi romumu yapmayi deneyecem. Fakat yazin ancak [emoji1]

hiu482
11.03.15, 21:28
Evet hocam ama bence en az 2 ay sonra gelir en azından uygulamaları portlasam yeterli
O konuda fazla bi bilgim yok malesef

-N910T cihazımdan gönderildi

NesquiK
13.03.15, 21:12
Merhaba arkadaşlar galaxy s3 gt-i9300 telefonuma touchwiz lollipop romu çıkmadığı için herhangi bir s4 5.0 romu ya da uygulamalarını portlamak istiyorum. Ne yapmam gerekir ve ne kadar zor bir işlemdir?

uygulamaların çoğu için öncelikle cihazınızın deodexed olması gerek eğer yasak dedğilse forumxda dan bir örnek portlama linki verebilrim

yunusemre168
13.03.15, 21:51
uygulamaların çoğu için öncelikle cihazınızın deodexed olması gerek eğer yasak dedğilse forumxda dan bir örnek portlama linki verebilrim

Olur hocam ancak ben xda'da sadece 1 portlama konusu bulmuştum onda da ekran boyutları aynı olmalı diyordu

NesquiK
14.03.15, 09:02
Olur hocam ancak ben xda'da sadece 1 portlama konusu bulmuştum onda da ekran boyutları aynı olmalı diyordu
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2798868
örneğin dolby digital plus bunu için cihazın deodexed olması şart