PDA

ARŞİVDEN ÇIKIP FORUM GÖRÜNÜMÜNDE KONUYA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ -- > : [Yardım] Knox Sayacı



biberli33
17.12.14, 17:27
Arkadaşlar N750 için Knox sayacı sıfırlama konusunda yardım istiyorum. Bilen yada sorunu çözen varsa lütfen yardım etsin. Note 3 N900 için var ama Neo için uyumlu değil.

Erdem24
19.12.14, 02:13
Servise mi vereceksiniz cihazi

deepblue284
09.02.15, 15:17
Bende bilmek istiyorum bu arkadaşın yazdığını tlf nu servise göndermiyeceğim ama yollamam gerekirse yapmam lazım.
sırf bu konu için üye oldum internette en iyi forumlardan birtanesi biraz dolaştım ve üye oldum.
Telefonu yeni aldım ve rotlu çıktı sıfır telefon anlasılır gibi değil ayrıca italya vodafondan alınma cihaz 2 yıl garantili paralel ithalat güya ama rootlu,hangi rom kurulu onu bile bilmiyorum.Knox 1 gözüküyor.neden rootladılar onuda anlamadım imei cihazın her yerinde aynı kutusunda pilin arkasında
Yardım ederseniz sevinirim.

karargahx
09.02.15, 15:38
Bende bilmek istiyorum bu arkadaşın yazdığını tlf nu servise göndermiyeceğim ama yollamam gerekirse yapmam lazım.
sırf bu konu için üye oldum internette en iyi forumlardan birtanesi biraz dolaştım ve üye oldum.
Telefonu yeni aldım ve rotlu çıktı sıfır telefon anlasılır gibi değil ayrıca italya vodafondan alınma cihaz 2 yıl garantili paralel ithalat güya ama rootlu,hangi rom kurulu onu bile bilmiyorum.Knox 1 gözüküyor.neden rootladılar onuda anlamadım imei cihazın her yerinde aynı kutusunda pilin arkasında
Yardım ederseniz sevinirim.

Hocam öncelikle bize güvendiğin için sağol. Malesef note 3 neo için knox 0 lama geliştirilmedi o yüzden birşey yapamıyoruz. Garantiye göndermemeye dikkat edicen zaten kolay kolayda gidiceğini sanmıyorum ileride belki çıkar ..

- - - Ek olarak - - -

Senin telefon sanırım Note 3 Neo LTE baktımda italya yazılım tek onda var.
Ayarlar-genel-Cihaz hakkında- Ana bant sürümüne gel : N7505XXUCNG2 eğer buysa italya en güncel 4.4.2 sürümüdür değişikse anabant sürümü buraya yazarsın.

deepblue284
09.02.15, 16:57
Tamam imşallah bozulmaz da göndermem :) parayla yaptırırız artık
Evet aynen yazdığın gibi şimdi baktım N7505XXUCNG2 ve 4.4.2
ilginiz için teşekkürler




- - - Ek olarak - - -

Ya zaten hayatımda telefon garantiye göndermedim.Bu telefonda zannetmiyorum canavar gibi hiçbir sorunu yok ama benim bir sorunum var garanti cep uygulamasına girdiğimde uyarı veriyor telefon rootlanmış diye vede risklidir diyor.Rootlayan kişi bu bilgilerime ulasabilirmi yani bir zararı olurmu bana onu merak ediyorum.Bu konuda bilgin varmı arkadaşım

- - - Ek olarak - - -

Birde sizce neden bu telefonu rootladılar bir fikriniz varmı sıfır aldım çünkü kenar jelatinleri bile üstündeydi

Nejat
09.02.15, 17:06
Tamam imşallah bozulmaz da göndermem :) parayla yaptırırız artık
Evet aynen yazdığın gibi şimdi baktım N7505XXUCNG2 ve 4.4.2
ilginiz için teşekkürler




- - - Ek olarak - - -

Ya zaten hayatımda telefon garantiye göndermedim.Bu telefonda zannetmiyorum canavar gibi hiçbir sorunu yok ama benim bir sorunum var garanti cep uygulamasına girdiğimde uyarı veriyor telefon rootlanmış diye vede risklidir diyor.Rootlayan kişi bu bilgilerime ulasabilirmi yani bir zararı olurmu bana onu merak ediyorum.Bu konuda bilgin varmı arkadaşım

- - - Ek olarak - - -

Birde sizce neden bu telefonu rootladılar bir fikriniz varmı sıfır aldım çünkü kenar jelatinleri bile üstündeydi

sim kilidini açmak için root lamış olabilirler.

garanti bankası programını bende yıllarca kullandım, root olunca güvenlik sorunu olarak görüyor fakat ben bir sorun yaşamadım

deepblue284
10.02.15, 00:35
Evet olabilir mantıklı