PDA

ARŞİVDEN ÇIKIP FORUM GÖRÜNÜMÜNDE KONUYA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ -- > : Xposed Installer Nasıl Yüklenir



ademsadik
19.11.14, 06:49
Once bu sayfadan "xposed installer apk" indirip, yukleyin http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer

Sonra bu uygulama gelecek
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/18/15d7cbfcc75214b8107d9f3944465c68.jpg

Uygulamayı acın ve sirasiyla resimlerdeki gibi tiklayin. 5 nolu tiklamadan sonra cihaz kapanip acilacak.
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/18/ea8e74cd52f8a8bef264db21796f2414.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/18/e1c4d9c989c16a3fed49ffb80ad4871a.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/18/652852574a8bcb165d5a0a18a94f0024.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/18/65c63e2dee1163d466e63abe15cdc5f4.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/18/3477e29bc29633c3356f3566a9574554.jpg


Cihaz acildiktan sonra xposed içinden "modul indir" bolumune girerek veya forumdaki xposed modullerinden indirip yukleyin.

Yukledikleriniz "moduller" kismina gelecektir. Resimdeki gibi isaretleyerek aktiflestirin. Cihazi resetleyin. Modul calisacaktir.
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/18/9509d5dc96b82c0347255223526d2b87.jpg

askabalabas
19.11.14, 12:41
telefonda olan modülü nasıl programda görebiliriz ?

ademsadik
19.11.14, 13:07
xposed installeri sorunsuz yüklediyseniz. askabalabas
forumda bulunan instagram downloader apk indirin. kurun. sonra xposed girin modüller kısmında gözükecektir.

askabalabas
19.11.14, 14:15
xposed installeri sorunsuz yüklediyseniz. @askabalabas (http://www.444android.com/member.php?u=32788)
forumda bulunan instagram downloader apk indirin. kurun. sonra xposed girin modüller kısmında gözükecektir.

Onu yardımlarınızla yükledim onluk bir şey yok şuan sadece İnstagram Downloader apk indirin kurun dediniz indirdim içinde kurulacak dosya yok apk yok yani

ademsadik
19.11.14, 14:41
Onu yardımlarınızla yükledim onluk bir şey yok şuan sadece İnstagram Downloader apk indirin kurun dediniz indirdim içinde kurulacak dosya yok apk yok yani
ben bi bakayım o konuya hocam. ordan cevap yazacağım size.

kartal2387
20.12.14, 14:42
Ben yükledim ama acilis logosunda kaliyor cihaz açilmiyo
Discovery 2 rootlu 4.4.2

Emre
20.12.14, 14:44
Ben yükledim ama acilis logosunda kaliyor cihaz açilmiyo
Discovery 2 rootlu 4.4.2
Discovery cihazda uyumlu olmayabilir
Nandroid yedek aldıysanız onu yükleyin
Almadiysaniz rom yükleyin

ademsadik
20.12.14, 14:45
Ben yükledim ama acilis logosunda kaliyor cihaz açilmiyo
Discovery 2 rootlu 4.4.2
Dalvik cache ve cache bellek silip yeniden acin cihazi

ademsadik
20.12.14, 14:46
Discovery cihazda uyumlu olmayabilir
Nandroid yedek aldıysanız onu yükleyin
Almadiysaniz rom yükleyin
Android için yazılmış olan bir uygulama deilmi. Bilmiyorum ama uyum sorunu olurmu acaba.

kartal2387
20.12.14, 17:08
Yedekten geri yükledim ama bu uygulamayi nasil kullanicam malum gerekli birçok şey için

Father
20.12.14, 17:30
Yedekten geri yükledim ama bu uygulamayi nasil kullanicam malum gerekli birçok şey için
Framework'ten Xposed'i aktif yaptıysan tamam. "Modül indir" kısmından cihazına uygun modüller indirip kullanabilirsin. Mesela App settings, Instagram Downloader gibi. Her modül yükledikten sonra, modülğn aktif olması için cihazını reboot etmelisin.

Tapatalk

kartal2387
21.12.14, 13:01
Update dedikten sonra yeniden başlat diyor ama cihaz açilişta öylece kaliyor

- - - Ek olarak - - -

Ya kitkatla uyumsuz yada cihazla

Father
21.12.14, 14:32
Update dedikten sonra yeniden başlat diyor ama cihaz açilişta öylece kaliyor

- - - Ek olarak - - -

Ya kitkatla uyumsuz yada cihazla
Bunu yüklemeyi dene bakalım. Sonrasında update edersin yeni sürümleriyle.

https://www.dropbox.com/s/1zllcusmpki4c3b/Xposed%20Installer.apk?dl=0

Tapatalk

kartal2387
21.12.14, 15:36
Yine açılış logosunda takıldı açılmadi

Father
21.12.14, 15:37
Recovery moda girip wipe cache yaparak açmayı dene

Tapatalk

kartal2387
21.12.14, 15:41
Daha ônce denemiştim maleseff

Father
21.12.14, 15:42
İlginç bi durum


Tapatalk

kartal2387
21.12.14, 15:45
Bencede ilginç backup restore yapmaktan gına geldi :)

Father
21.12.14, 15:47
Eski sisteminde hata varsa, backup yaptığında aynı kararsızlık devam eder sisteminde. Yeniden firmware yükleyip root yapmayı denedin mi?

Tapatalk

kartal2387
21.12.14, 15:53
Cihazı yeni aldim ama sistemden değilde uyumsuzluktan olsa gerek

- - - Ek olarak - - -

Ayrıca ilginiz için teşekkür ederim

Veli Usta
07.02.15, 11:01
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/07/ef24bea0e1e30683157a64e39179d2e1.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/07/0a17868c7798d9275afbbdc7d0cc1051.jpg

yükle/guncelle diyorum yine boyle yapıyor eksik yada yanlış yaptığım bir şey mi var ? tel rootlu

ademsadik
07.02.15, 13:00
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/07/0a17868c7798d9275afbbdc7d0cc1051.jpg

yükle/guncelle diyorum yine boyle yapıyor eksik yada yanlış yaptığım bir şey mi var ? tel rootlu

Bu resime gore islem tamamdir. Cihazi resetleyin. Baska biseye gerek yok

Veli Usta
07.02.15, 18:29
sağolsun hocam demekki indiridigim modüller sorunlu bundan sonra ona gore modül indirip deniyeyim