PDA

ARŞİVDEN ÇIKIP FORUM GÖRÜNÜMÜNDE KONUYA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ -- > : "Switch me" batarya voltaj takibi, şarj aletim bozuk mu?



avantis
20.07.14, 13:50
Murat hocam bizim telefonlarda Windows takı gibi ayrı ayrı kullanıcılı oturum açma yapabiliyormuyuz.malum ekran büyük olunca internet işi olan herkes bana geliyor çalışma odamda .hal böyle olunca da gizlilik olmuyor resim face vs ayrı ayrı oturum olsa iyi olur gibi ne dersiniz varmı kolay yolu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
size swichme programını önerebilirim. s2 de kullanıyordum. note3umde root yok kullanmıyorum. Root gereklidir.

sar1
20.07.14, 14:19
size swichme programını önerebilirim. s2 de kullanıyordum. note3umde root yok kullanmıyorum. Root gereklidir.
tşk hocam deneyelim hemen

ademsadik
20.07.14, 14:32
tşk hocam deneyelim hemen sar1 hocam ben denedim 2. Profili acmak için en fazla 5 dk bekleyin dedi. 15 dk bekledim ama acilmadi. Yada ben beceremedim:)

sar1
20.07.14, 14:34
Klon değil ya ondandir ehu link versene hocam

ademsadik
20.07.14, 14:39
Şuna bir göz atın: "SwitchMe Multiple Accounts"
https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.switchme
sar1 hocam program bu.
Gene vurdun bana klondan :D:D:D

sar1
20.07.14, 14:44
Şuna bir göz atın: "SwitchMe Multiple Accounts"
https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.switchme
@sar1 (http://www.444android.com/member.php?u=44414) hocam program bu.
Gene vurdun bana klondan :D:D:D
yok hocam kıyamam sana :)
aam ben kullanamadım ya sanki hesap yapmak için key satın al falan dıyor galiba

ademsadik
20.07.14, 14:51
yok hocam kıyamam sana :)
aam ben kullanamadım ya sanki hesap yapmak için key satın al falan dıyor galiba
Yok hocam key falan istemedi.

Programi ac hocam 2 adet profil yaphttp://img.tapatalk.com/d/14/07/20/u2erybuz.jpg

Sonra widget ekle
http://img.tapatalk.com/d/14/07/20/5asabudy.jpg

Widgete tikla bu sekilde diger profili sec.
http://img.tapatalk.com/d/14/07/20/e7ene4e6.jpg

sar1
20.07.14, 14:55
5 dk çok yahu

ademsadik
20.07.14, 14:57
5 dk çok yahu
Aynen sar1 hocam ben 15 dk filan ellemedim cihaza ama degisiklik olmadi.

sar1
20.07.14, 15:06
hocam o parayla satılan key alınca belki hızlanıyordur.bide şöyle bişey varmış hocam bak istersen bi kere
http://www.*******.com/watch?v=ZU2TGr5YKz4

ademsadik
20.07.14, 15:15
hocam o parayla satılan key alınca belki hızlanıyordur.bide şöyle bişey varmış hocam bak istersen bi kere
http://www.*******.com/watch?v=ZU2TGr5YKz4 sar1 hocam sanal makineye android yukluyor. Guzel bişey ama. Her türlü ise yarar :)

ademsadik
20.07.14, 15:16
Yuklemeyi yaptigi iso dosyasini bulsak konu olarak bile acilabilir.

sar1
20.07.14, 15:17
Tam bende yaparsın bu işi deyip verecektim sana gazı 😆😆

ademsadik
20.07.14, 15:19
Tam bende yaparsın bu işi deyip verecektim sana gazı 😆😆
Hocam yaparim hic sorun degil :D tek amac var birilerine fayda olsun. Baska zerre kadar bir dusuncem yok. Tanimissindir beni:D
***** linkini yolla sar1 hocam bakayim hemen :)

sar1
20.07.14, 15:25
Hocam yaparim hic sorun degil :D tek amac var birilerine fayda olsun. Baska zerre kadar bir dusuncem yok. Tanimissindir beni:D
***** linkini yolla @sar1 (http://www.444android.com/member.php?u=44414) hocam bakayim hemen :)
bilirim hocam az yardımını görmedim şu forumda kırayım dizini oturayım ustune kendim bişeyler yapmaya çalışayım değilmi hocam hep beleş hep beleş nereye kadar gitmez böle

ademsadik
20.07.14, 15:34
bilirim hocam az yardımını görmedim şu forumda kırayım dizini oturayım ustune kendim bişeyler yapmaya çalışayım değilmi hocam hep beleş hep beleş nereye kadar gitmez böle
Estağfurullah hocam o nasıl söz. her zaman canla başla gönülden destek veririz anlayabildiğimiz becerebildiğimiz kadarıyla... :)

avantis
20.07.14, 17:37
arkadaşlar ben Samsung galaxy s2 de kullanıyordum 5 dakika beklemiyordum. Telefonu normal kapatıp açıyordu. Yanlış değilsem ücretsiz sürümü de iş görüyordu. Yeni kullanıcı oluşturduğunuzda yeni bir google hesabı istiyor.

ademsadik
20.07.14, 17:44
arkadaşlar ben Samsung galaxy s2 de kullanıyordum 5 dakika beklemiyordum. Telefonu normal kapatıp açıyordu. Yanlış değilsem ücretsiz sürümü de iş görüyordu. Yeni kullanıcı oluşturduğunuzda yeni bir google hesabı istiyor.
Hersey tamam gibi gorunuyor ama ikinci accounta gecmiyor. Durum bildirim cubugu ekranin ortasinda donup duruyor ikinci accountu secince.

Rom ile alakali bir durum da olabilir ben terminalden 2. user eklemeye calisinca da maximum usey default olarak 1'e ayarlandi seklinde uyari veriyor.

ademsadik
21.07.14, 06:57
konu başlığı uygunsuz oldu gibi geldi,
"Switch me" ile "batarya voltaj takibi", "şarj aletim bozuk mu" arasında bir bağ kuramadım ??

sar1
21.07.14, 07:24
Hocam öyle burda gelisti konu benim hatam isterseniz ayrı konu yapın

ademsadik
21.07.14, 07:29
Hocam öyle burda gelisti konu benim hatam isterseniz ayrı konu yapın
Yok estağfurullah sar1 hocam:) konu adına da müdahale etme yetkim olmadığı için bişey yapamadım:)

sar1
21.07.14, 07:31
Hocam şimdi baktımda ben batarya voltaj takibi altında yazdım konuyu dağıttim sandım galiba öyleydi o mesajlar ayrılmış yeni başlık yapılmış şimdi gördüm

ademsadik
21.07.14, 08:02
Hocam şimdi baktımda ben batarya voltaj takibi altında yazdım konuyu dağıttim sandım galiba öyleydi o mesajlar ayrılmış yeni başlık yapılmış şimdi gördüm
Anladım sar1 hocam:) herşey düzenli olsun isterim ben sonra önünü almak zor olur:) o yüzden dedim. Sen anladın beni :)

sar1
21.07.14, 08:10
Anladım hocam uygun olan odur