PDA

ARŞİVDEN ÇIKIP FORUM GÖRÜNÜMÜNDE KONUYA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ -- > : [ROM] [PORT][Tüm modellere] OptimusG3 Rom V1.2



Erdem24
13.07.14, 11:15
[QUOTE=OptimusRs;53518701]
http://i58.tinypic.com/2aivmd.jpg

http://i.imgur.com/qbjTUtL.jpg

http://i57.tinypic.com/33pbkvp.jpg
* Ported From Official G3 Firmware

* Base On New LG D802 20d Firmware

* Aroma Installer

* Stock KK kernels

* Rooted With SuperSu

* BusyBox

* Odexed

* Zipaligned

* Split View

* Hide NavBar

* Buttons Combination

* Brightness And Volume Toggle

* New Lockscreen With 13 Unlock Effects

* Knock Code Support For D802/5/6 - F320x

* LG G3 Camera 4K And 120FPS With Working Magic Focus + xdabbeb Camera

* Remove Bloatware

* Remove Alot Of Useless Apps And Files

* New Ringtones And Notifications Sounds

* New Boot Animation

* New Shutdown Animation

* New Boot Sound

http://i.imgur.com/1Y00RDh.jpg

http://i58.tinypic.com/6ym9nq.jpg


http://i57.tinypic.com/2rw7y8m.jpg

* LG g2 root burdan (http://www.444android.com/showthread.php?t=14621)

* Flash Custom Recovery burdan (http://www.444android.com/showthread.php?t=14641)recovery flaşlama anlatımı

* Full Wipe (Wipe Date/Factory Rest, Wipe Cache, System, Data)

* romu yükleyin

* bunu yükleyin KK Baseband (http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=12880) (önceden flasladiysaniz gerek yok)

* keyfini çıkarın :D


http://i.imgur.com/IeMJfLl.jpg

http://i61.tinypic.com/25zqb6g.jpg

OptimusG3-V1.2 (https://mega.co.nz/#!UAg2GAoB!PpOce_TzUsO2IF7M2SVSVKbUw8NQ5vcMfBpwSoh YTNQ)

kaf_kef
29.10.14, 23:02
Gayet stabil bir rom tavsiye ederim versiyon 1.4'ünü...

Erdem24
30.10.14, 13:19
Gayet stabil bir rom tavsiye ederim versiyon 1.4'ünü...
Başka rom var mı stabil?

kaf_kef
31.10.14, 21:36
Ben g3 romlarını denedim sadece.G3 romları içerisinde en stabili ve şarj süresi stock rom gibi aynı

WhiteKey
13.11.14, 22:52
Bu romun son versiyonu.nedir suan sikintisiz calisiyormu acaba ona gore romu yuklemeyi dusunuyorum

Rüzgar0606
16.11.14, 02:31
Tum modellere derken g flexede kurabilirmiyim

Lg G Flex cihazimdan

Erdem24
04.12.14, 09:01
Tum modellere derken g flexede kurabilirmiyim

Lg G Flex cihazimdan
hayır kuramazsınız.
g2 'nin tüm varyasyonlarına kurulur..