PDA

ARŞİVDEN ÇIKIP FORUM GÖRÜNÜMÜNDE KONUYA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ -- > : Durum Çubuğu Saatin Sağına Yazı Ekleme - (xposed status text)



ademsadik
22.06.14, 20:37
Başlıktan da anlaşılacağı üzere saatin sağ veya sol tarafına istediğiniz yazıyı istediğiniz renkten ekleyebilirsiniz. Yazi tipinide değiştirebilirsiniz. ..

Gerekli
Root olmali.
Xposed yuklu ve framework ler aktif olmali.

Link:
http://repo.xposed.info/module/com.hamzah.xposedstatustext

V1.6 APK : https://mega.co.nz/#!yJ9UUKIT!4-8ReIgwKojuqXLXo0yIADnztcMjauEQBtkt9jpv_1M

http://img.tapatalk.com/d/14/06/23/urypenym.jpg

ademsadik
22.06.14, 21:31
Teşekkürler.

Rica ederim ...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Veli Usta
07.02.15, 20:19
hocam yine ben yine bir sorun bende aktif olması için sitemi yeniden başlatın diyor tabi İngilizce olarak ama yeniden başlattığımda aktifleşmiyor

yunusemre168
07.02.15, 20:38
hocam yine ben yine bir sorun bende aktif olması için sitemi yeniden başlatın diyor tabi İngilizce olarak ama yeniden başlattığımda aktifleşmiyor
Xposedde modülün yaninda tik var mi?

Veli Usta
07.02.15, 22:39
var hocam bir dk resim atayim xposedla kurduğum hic bir modül çalışmıyor bir suru modül demedim hic biri calismiyor

Veli Usta
07.02.15, 22:40
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/07/17fc4a82eae521f4c93242bb258165f1.jpg

yunusemre168
07.02.15, 22:47
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/07/17fc4a82eae521f4c93242bb258165f1.jpg


Belki de xposedi güncellemeniz gerekiyordur. Xposed yükle/güncelle kısmından güncellemeyi deneyin.

Veli Usta
07.02.15, 22:51
demedim hocam ardından yeniden baslattim su gözüküyor ama sürekli bir dk bekleyin SS aticam

Veli Usta
07.02.15, 23:02
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/07/6b9fa75fed87385a8db15d6c72a03b18.jpg. hocam böyle diyor guncellemeniz lazim diye tikliyorum güncellenmiş gozukuyorhttp://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/07/42229558a65ac47460d4beb4ec59872c.jpg

yunusemre168
07.02.15, 23:05
Orda yazan yükle/güncelleye tıkladınız mı?

Veli Usta
07.02.15, 23:14
evet hocam tikladim

Veli Usta
07.02.15, 23:29
ne kadar denediysem olmuyor

ademsadik
08.02.15, 00:12
Gm discovery mi cihaz.. belki yazilimsal bir sorundur. Hersey normal görünüp calismamasi garip. Bir sorun var ama anlayamadim. Desteklemiyor gibi.

Veli Usta
09.02.15, 13:01
Gm discovery mi cihaz.. belki yazilimsal bir sorundur. Hersey normal görünüp calismamasi garip. Bir sorun var ama anlayamadim. Desteklemiyor gibi.
hayır hocam huawei g610
sanırım desteklemiyor :(