PDA

ARŞİVDEN ÇIKIP FORUM GÖRÜNÜMÜNDE KONUYA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ -- > : LG G2 4.4.2 Kitkat Kolay Recovery Yükleme (TWRP)



FatihA
23.04.14, 13:13
Aşağıdaki linkten dosyayı indirin.rar ın içindeki apk yı telefona atıp herhangi bir dosya yöneticisi ile bulup telefona yükleyin.
yüklenen uygulamayı çalıştırdığınız zaman sizi yönlendirecek.

görüntüleri inceleyin.

http://i.imgur.com/XqYyLjJ.jpg
http://i.imgur.com/U5RY42L.png
http://i.imgur.com/WJn1JhP.png

g2 RecoveryD802_A​utoRec indir : https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=9nCbtFrLSbKe63nEphlwvrWo6JZOPlJ4BHSFNprnQc8% 3D

teober71
24.04.14, 22:47
Hoca bunu yapinca ne olucak rootlanmis mi oluyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erdem24
25.04.14, 00:07
Hoca bunu yapinca ne olucak rootlanmis mi oluyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır recovery yüklenmiş oluyor. Süperuser root dosyasını flaslayinca rootlanmis olur telefonun

teober71
25.04.14, 00:17
Hayır recovery yüklenmiş oluyor. Süperuser root dosyasını flaslayinca rootlanmis olur telefonun

Bu recovery ne ise yariyor androidde yeniyim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FatihA
25.04.14, 04:39
Bu recovery ne ise yariyor androidde yeniyim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rom yüklemek,rom yedeği almak,mod yüklemek vs için kullanılır.

pckopat63
19.05.14, 16:14
loki tool benzeri hata alıyorum

utkubilal
04.12.14, 11:28
Hocam s.a,
bu programla full wipe yapabiliyormuyuz, kısmetse bugün şu yeni çıkan cloudy g3 romunu yüklemeye çalışacağım:)
cihazım root' lu ve orjinal rom var üzerinde.

edit: aslında daha doğrusu nasıl full wipe, dalvik yapacağız:(

FatihA
04.12.14, 14:01
evet evet :)
yapılıyor.

FatihA
04.12.14, 14:01
ama her şeyden önce yedek almayı unutma :)

utkubilal
04.12.14, 14:06
quickboot programı ile wipe yaptım, recovery_twrp ile denedim ama olmadı, android üzerinde kırmızı ünlem işaretinde kaldı:(

- - - Ek olarak - - -

cihazın içine KK_baseband zip attım cloudy g3 v.2.0 attım, nasıl yükleme yapacağım.

FatihA
04.12.14, 14:07
full wipe dediğin ne ki,
data,dalvik,cache yap bitsin :)

şu anda açılmayan ne ?
recovery mi cihaz mı?

utkubilal
04.12.14, 14:12
şu an backup alıyorum, hadi hayırlısı:)

- - - Ek olarak - - -


full wipe dediğin ne ki,
data,dalvik,cache yap bitsin :)

şu anda açılmayan ne ?
recovery mi cihaz mı?

açıldı cihaz, senin programı kurdum, backup alıyorum, cihazın ana dizininde kk baseband ve rom var, pc ye bağlanarak mı kuruyorum, yoksa bağlanmadan mı pc' ye?

- - - Ek olarak - - -

backup bitti, reboot system yapıyorum:)

FatihA
04.12.14, 14:12
romu kurmak için bağlı olmaya gerek yok.

utkubilal
04.12.14, 14:13
baseband kurmak şartmı?
önce onu kurun, bluetooth ve wifi sıkıntı çıkarır diyolar:)
+ zip olarak koymuştum zip ten çıkarmam gerekiyormu

FatihA
04.12.14, 14:20
rom zaten zip şeklindedir.
baseband hiç kurmamıştım ben ama yeni romlar için şart diyorsa kurmak lazım elbette :)

utkubilal
04.12.14, 14:24
valla seni beklerken kurdum baseband' ı şimdide cloudyG3 v2.1 rom'u kuruyorum, Allah kerim bu adımdan sonra:)
teknolojinin gözünü seveyim, sen kayser, ben istanbul hiç tanışmadık, ama yazışarak online olarak yardımcı olabiliyoruz birbirimize,
yurdum insanı böyle bir şey olsa gerek.

not: bu arada bende i.h.l kökenliyim, hafızlık ta var:)

FatihA
04.12.14, 14:33
hafız olmaya hep özenmişimdir :)
sorunsuz kurulur inşallah :)

utkubilal
04.12.14, 14:35
evet bitirmiş bulunuyorum rom kurma işini:)
ilk fotoları koyuyorum,
ilk izlenimlerim; tuş kombinasyonunu ayarlamak istediğimde, ayarlar durduruldu uyarısı alıyorum:(
Ekleme; galeri, *****lari acmaya kalktigimda da ayni sorunla karsilasiyorum.



http://s28.postimg.org/dc2lb6y1p/Screenshot_2014_12_04_15_25_12.jpg (http://postimage.org/)

http://s28.postimg.org/mvca4nljx/Screenshot_2014_12_04_15_25_27.jpg (http://postimage.org/)

http://s28.postimg.org/q0wvuv465/Screenshot_2014_12_04_15_25_36.jpg (http://postimage.org/)

http://s28.postimg.org/wv2l6t7fh/Screenshot_2014_12_04_15_25_59.jpg (http://postimage.org/)

FatihA
04.12.14, 16:09
yükledikten sonra hard reset atmak tavsiye edilmiş ise yapınız :)

utkubilal
04.12.14, 17:39
hard reset' i recovery' denmi yapıcam yoksa telefonun ayarlarındanmı?
bunu yaparken aldığım backup silinmezmi, ben her ihtimale karşın yedekledim pc ye ama sorayım dedim.

- - - Ek olarak - - -
FatihA hocam, hard reset attım, paşalar gibi çalışıyor vallahi.
Çoook Mutlu oldum:)

FatihA
04.12.14, 17:42
geç kalmışım ama sorun çözülmüş :)
günde en az beş kere dışarıda olduğum için bazen anında dönüş olmuyor :)