PDA

ARŞİVDEN ÇIKIP FORUM GÖRÜNÜMÜNDE KONUYA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ -- > : LG G2 4.4.2 Kitkat Root Yapma



FatihA
22.04.14, 13:28
Aşağıdaki linkten dosyayı indirin ve içindekileri masaüstünde bi klasöre çıkarın.
Hata ayıklama modunu aktif edin.
komut penceresini açın.
ioroot isimli dosyayı çıkardığımız klasörün içinde shift tuşuna basılı tutarak sağ tıklayın ve komut penceresini burada aç seçin.


Aşağıdaki komutları sıra ile kopyalayarak komut penceresine yapıştırıp enter deyin.


adb devices


adb reboot recovery
(bu komuttan sonra recovery açılacak apply update from adb seçin)
sonrasında aşağıdaki komutu girin

adb sideload kk_root.zip

Yeniden başlatın.

LG G2 Kitkat 4.4.2 root dosyası : http://www.444android.com/ankebut/LG_G2/KitKat%20Root/G2_KitKat_ioroot25.zip

Alternatif link LG G2 Kitkat 4.4.2 root dosyası : https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=PWOT0fT3V8nsBZR9PsOfkPbo5d%2BCHLI95Nx3sHGZol Y%3D

utkubilal
22.04.14, 16:06
hocam ellerine, klavyene sağlık.
bu kadar kolay mış lg root lamak valla.
şu recovery' nin bana bir avantajı olmayacaksa yapmayayım diyorum.
yani çok karıştırmayacağım için:)

FatihA
22.04.14, 16:24
cihaza haricen mod vs yüklemeyeceksen olabilir tabi.

utkubilal
22.04.14, 16:43
bu telefonun içindeki normalde kaldıramadığımız programları kaldırmak istiyorum, kurmam gerekirmi recovery' i?

FatihA
22.04.14, 16:45
bu telefonun içindeki normalde kaldıramadığımız programları kaldırmak istiyorum, kurmam gerekirmi recovery' i?
YOK onun için recovery gerek yok :)

utkubilal
22.04.14, 16:48
eyvallah, o zaman ihtiyacım yok root yaptım daha dokunmam cihazıma:)

muhammed265
22.04.14, 19:11
geçici root programı yokmu Z4 gibi

FatihA
22.04.14, 19:21
geçici root programı yokmu Z4 gibi

Bilgim yok maalesef.

muhammed265
27.04.14, 09:20
çok teşekkürler

soneler
27.04.14, 11:57
Teşekkürler

rusenusta
28.04.14, 21:50
Tebrik ediyorum vallaha sizi... bu kadar kolay mı olur... diğer kaç sitede denedimse olmadı sayende oldu harikasınız...

Erdem24
29.04.14, 06:51
Tebrik ediyorum vallaha sizi... bu kadar kolay mı olur... diğer kaç sitede denedimse olmadı sayende oldu harikasınız...

Biz Ve diğerleri;)

Murad Ali
29.04.14, 06:54
Biz Ve diğerleri;)

:rolleyes: ;)

JANJAN
04.05.14, 15:32
bende komutları kabul etmıyor ne yapmam gerek usb hata ayıklama aktıf oldugu halde lg g2 331k 4.4

Erdem24
05.05.14, 16:18
Görüntü koyar mısın

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

messevim
10.05.14, 17:17
Biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz acaba ?

FatihA
10.05.14, 18:13
Biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz acaba ?

Hangi kısımda takıldınız?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

antony_sopranos
27.05.14, 22:33
Merhabalar
LG G PRO 2 içinde geçerli mi acaba ?
birde komut penceresini nasıl açacağız ? ayrıca ioroot isimli dosya çıkmadı indirdiğim dosylardan

teşekkürler.

MuesTie
28.05.14, 00:52
Merhabalar
LG G PRO 2 içinde geçerli mi acaba ?
birde komut penceresini nasıl açacağız ? ayrıca ioroot isimli dosya çıkmadı indirdiğim dosylardan

teşekkürler.

maalesef kardeşim en azından denenmedi yanlış birşey yapmak istemeyiz

antony_sopranos
28.05.14, 09:11
maalesef kardeşim en azından denenmedi yanlış birşey yapmak istemeyiz


Peki, çok teşekkür ederim cevabınız için.

emirozcopur
28.05.14, 17:18
Aşağıdaki linkten dosyayı indirin ve içindekileri masaüstünde bi klasöre çıkarın.
Hata ayıklama modunu aktif edin.
komut penceresini açın.
ioroot isimli dosyayı çıkardığımız klasörün içinde shift tuşuna basılı tutarak sağ tıklayın ve komut penceresini burada aç seçin.



Aşağıdaki komutları sıra ile kopyalayarak komut penceresine yapıştırıp enter deyin.


adb devices


adb reboot recovery
(bu komuttan sonra recovery açılacak apply update from adb seçin)
sonrasında aşağıdaki komutu girin

adb sideload kk_root.zip

Yeniden başlatın.


LG G2 Kitkat 4.4.2 root dosyası : https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=PWOT0fT3V8nsBZR9PsOfkPbo5d%2BCHLI95Nx3sHGZol Y%3D
Hocam hata ayıklamada modu açık.Ama 2.komutu girdiğim zaman device not found diyor cihazımı görmüyor.

FatihA
28.05.14, 17:49
Komut penceresini root klasörü içindeyken çalıştır.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emirozcopur
28.05.14, 17:59
Komut penceresini root klasörü içindeyken çalıştır.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olmuyor hocam başka yol deneyeceğim

FatihA
28.05.14, 18:02
Bi küçük hata olmalı. Aynı şekil de ben root yapmıştım.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emirozcopur
28.05.14, 18:06
Bi küçük hata olmalı. Aynı şekil de ben root yapmıştım.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet lg pc yazılımını yüklersem sorun düzelir mi acaba?Device not found yazıyor çünkü.LG pc yazılımınıda yüklüyorum 10 dk dır yükleme işlemi aynı yerinde kaldı

emirozcopur
28.05.14, 18:22
Usb driverlar yüklü değilmiş hocam farklı bir laptop kullanıyordum bugün :)

FatihA
28.05.14, 18:26
Oldu mu şimdi ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emirozcopur
28.05.14, 18:33
Oldu mu şimdi ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet.Twrp de yükleyip başka bi forumda g pro 2 nin g2 ye portlanmış romunu yükleyeceğim.Olumlu sonuç alırsam romu burada da paylaşırım.

Awesome1907
03.06.14, 00:49
Çok teşekkürler 2 dakikada root :D

Erdem24
03.06.14, 08:40
Çok teşekkürler 2 dakikada root :D
geri dönüş için teşekkürler, her zaman foruma bekleriz;)

Awesome1907
03.06.14, 16:03
geri dönüş için teşekkürler, her zaman foruma bekleriz;)

Tabii ki. Birşeye ihtiyacım olursa ilk bakacağım yer burası olacak.

Rothen
09.06.14, 20:41
Teşekkürler. Eline sağlık.

blacktechtonix
13.06.14, 00:16
Aşağıdaki linkten dosyayı indirin ve içindekileri masaüstünde bi klasöre çıkarın.
Hata ayıklama modunu aktif edin.
komut penceresini açın.
ioroot isimli dosyayı çıkardığımız klasörün içinde shift tuşuna basılı tutarak sağ tıklayın ve komut penceresini burada aç seçin.


Aşağıdaki komutları sıra ile kopyalayarak komut penceresine yapıştırıp enter deyin.


adb devices


adb reboot recovery
(bu komuttan sonra recovery açılacak apply update from adb seçin)
sonrasında aşağıdaki komutu girin

adb sideload kk_root.zip

Yeniden başlatın.



Çok özgün bir anlatım olmuş tebrikler (!)
Linki de gizlemeniz ayrı bir güzellik

FatihA
13.06.14, 04:14
Çok özgün bir anlatım olmuş tebrikler (!)
Linki de gizlemeniz ayrı bir güzellik
siz koskoca linki görememeyi başardığınız için ben sizi tebrik ederim.

özgün anlatım nasıl olmalıydı. root için ne yapılması gerektiği adım adım belli olan bi işlem için farklı bi anlatım mı yapmalıydık.
mesela adb devices yazmayın,özgün bi komut vererek işlemleri başlatın,mesela root yetkisi kazandır vs yazın mı diyelim :)
bakın,ama başınızda bulunan ve görme kaabiliyeti kazandıran iki adet organ var onlarla bakın,linki göreceksiniz. ama gözlerinizi açarak bakın.


http://i.imgur.com/Uchq88y.png

alpikk
13.06.14, 08:00
3 hafta önce bu yöntemle root ettim,bence anlatımı çok güzel.Root etmekte çok basit:)

Erdem24
13.06.14, 10:20
Çok özgün bir anlatım olmuş tebrikler (!)
Linki de gizlemeniz ayrı bir güzellik
işine gelmiyorsa gidersin başka yerden bakarsın.
insan gibi sorsaydın takıldığınn yerde sana yardımcı da olurduk ama sen bu tavırda cevabı tercih ettin.

jern
02.07.14, 00:49
ABİCİM BEN ANLAMADIM NASIL YAPIYOSUNUZ YA DENEDİM OLMUYOR DEDİĞİNİZ GİBİ YAZILANLARI KPYALIYIP YAPISTIRIYORUM apply update from adb FELAN ÇIKMIYOR KARŞIMA NAPMAM LAZIM Bİ DETAYLI ANLATIN LÜTFEN

MuesTie
02.07.14, 00:52
ABİCİM BEN ANLAMADIM NASIL YAPIYOSUNUZ YA DENEDİM OLMUYOR DEDİĞİNİZ GİBİ YAZILANLARI KPYALIYIP YAPISTIRIYORUM apply update from adb FELAN ÇIKMIYOR KARŞIMA NAPMAM LAZIM Bİ DETAYLI ANLATIN LÜTFEN
driverler eksiksiz mi kardeşim? virüs programı kapalı mı? bi kaç nedeni olabilir

toplagel
04.07.14, 18:29
hata ayıklama modunu bılgısayardanmı acıyoruz ben tam anlayamadım hocam dosyayı bılgısayara ındırdım klasore aktardım içindekileri sonra ne yapacam telefonu bılgısayara mı baglamam gerekıyor bırde bu root ıslemını yaparken telefonun ıcındekı bılgılerım sılınıyormu yanı resımler vıdyolar telefon rehberım ve uygulamarım felan?

Erdem24
04.07.14, 19:13
hata ayıklama modunu bılgısayardanmı acıyoruz ben tam anlayamadım hocam dosyayı bılgısayara ındırdım klasore aktardım içindekileri sonra ne yapacam telefonu bılgısayara mı baglamam gerekıyor bırde bu root ıslemını yaparken telefonun ıcındekı bılgılerım sılınıyormu yanı resımler vıdyolar telefon rehberım ve uygulamarım felan?

Resim ***** gibi veriler silinmez. Ama sen ne olur ne olmaz yedekle.

Resim *****ları kabloyu bağlayıp al.
Rehber yedeği için
Rehbere gir menu tuşuna baş içe dışa aktar kısmından sd karta aktar ve aktarılan o dosyayi pc ye al

Usb hata ayıklama telefondan açılır
Ayarlar geliştirme usb hata ayıklama

feramuzyanar
08.07.14, 11:45
Hocam eline koluna sağlık cihazı yeni aldım ve hemen rootladım. Çok kolay ve basit şekilde anlatmışsın. Rom yükleme ile ilgili sade anlatım olan bir yer var mı acaba.

emir9669
12.08.14, 14:18
saolasın çok yardımcı oldu teşekkürler

askala32
12.08.14, 17:01
Eyvallah Hocam İşe Yarar Bi Bilgi

melihemin
19.08.14, 15:27
iyi günler bu root işlemini yaparsak telefonuzumda uygulamalar filan silinirmi ?

FatihA
19.08.14, 17:13
silinmez. ama her ihtimale karşın önemli verilerinizi yedeklemeniz önerilir.

melihemin
19.08.14, 22:37
Evet arkadaşlar Lg g2 4.4.2 kullanıyorum okadar şey denedim yinede yapamamıştım rootu . Fakat olayı çözmüş bulunmaktayım sizi hiç usb kablosu - onu oraya at onu ordan çıkar gibi şeylerle uğraştırmıyor hemen hemen her telefona uyumlu.jailbreak gibi programların yapıcımsı olan geohot un bi şaheseri diyebiliriz .telefonunuzdan towelroot yazın ilk başta çıkan siteye giriyoruz ortadaki kırmızı A işaretine benzeyen işarete dokunuyoruz bi sonra bi dosya incek onu kurcaksınız fakat google bu uygulamayı indirmenizi önermiyor diye bi yazı çıkcak onu anlıyorum seçeneğini işaretliyip devam et diyoruz programı kuruyoruz sonra MAKE İT RA1N diye bi secenek çıkacak ona basıyoruz sonra 15.saniye sonra telefon yeniden başlatılacak yazacak ve artık telefonunuz rootlanmış oluyor :) >>>((ÖNEMLİ))<<<Supersu uygulamasını google playden indirmeniz lazım Sorusu olan varsa yazabilir

FatihA
20.08.14, 04:39
Evet arkadaşlar Lg g2 4.4.2 kullanıyorum okadar şey denedim yinede yapamamıştım rootu . Fakat olayı çözmüş bulunmaktayım sizi hiç usb kablosu - onu oraya at onu ordan çıkar gibi şeylerle uğraştırmıyor hemen hemen her telefona uyumlu.jailbreak gibi programların yapıcımsı olan geohot un bi şaheseri diyebiliriz .telefonunuzdan towelroot yazın ilk başta çıkan siteye giriyoruz ortadaki kırmızı A işaretine benzeyen işarete dokunuyoruz bi sonra bi dosya incek onu kurcaksınız fakat google bu uygulamayı indirmenizi önermiyor diye bi yazı çıkcak onu anlıyorum seçeneğini işaretliyip devam et diyoruz programı kuruyoruz sonra MAKE İT RA1N diye bi secenek çıkacak ona basıyoruz sonra 15.saniye sonra telefon yeniden başlatılacak yazacak ve artık telefonunuz rootlanmış oluyor :) >>>((ÖNEMLİ))<<<Supersu uygulamasını google playden indirmeniz lazım Sorusu olan varsa yazabilir
bu yöntemi biliyordum ama test etme imkanım olmadığı için riske giremedim :)
ilginiz ve bilgi paylaşımı için çok teşekkür ediyorum.
eğer bizzat denedi iseniz ilk mesaja buradaki bilgileri aktarayım inşallah.

bay06
20.08.14, 09:59
bu yöntemi biliyordum ama test etme imkanım olmadığı için riske giremedim :)
ilginiz ve bilgi paylaşımı için çok teşekkür ediyorum.
eğer bizzat denedi iseniz ilk mesaja buradaki bilgileri aktarayım inşallah.

Telefona bir şey olacağını zannetmiyorum. Ben T50 de denedim. ilk önce uygulama durdu mesajı geldi. Telefonu kapatıp açtım, bu telefonla uyumlu değil mesjı geldi.
Bence denemelisin.

FatihA
20.08.14, 10:08
Telefona bir şey olacağını zannetmiyorum. Ben T50 de denedim. ilk önce uygulama durdu mesajı geldi. Telefonu kapatıp açtım, bu telefonla uyumlu değil mesjı geldi.
Bence denemelisin.
denerdim denemesine ama g2 yok artık,ondan deneyememiştim :)

melihemin
20.08.14, 12:47
Vallahi kendim denedim hiçbir sorunla karsilasmadim sizinde denemenizi tavsiye ederim :) zaten internete yazdığınız da bircok ***** cikacaktir karsiniza asil ben size tesekkur ederim bukadar kolay bi anlatimla herkeze yardimci olmuşsunuz 😊

mrsganqsta9
23.08.14, 09:04
hocam ellerine, klavyene sağlık.
bu kadar kolay mış lg root lamak valla.
şu recovery' nin bana bir avantajı olmayacaksa yapmayayım diyorum.
yani çok karıştırmayacağım için:)



allah yardımcı olan yorum atanlardan razı olsun aylardır root atmaya calısıyodum sonunda yaptım ellerınıze saglık hepınıze tesekkur edıyorum ıyı forumlar.

kafa1907
29.09.14, 08:42
Arkadaşlar bir şey soracağım ben.

LG G2 sahibiyim ve rom yüklemeyi düşünüyorum. Fakat forumda gördüğüm üzere sürekli stock rom a geri dönme konuları var.

Düzgün güzel bir rom tavsiye edebilecek olan yok mu?
Neden herkes orjinal stock rom a geri dönmeye çalışıyor?

FatihA
29.09.14, 09:09
Arkadaşlar bir şey soracağım ben.

LG G2 sahibiyim ve rom yüklemeyi düşünüyorum. Fakat forumda gördüğüm üzere sürekli stock rom a geri dönme konuları var.

Düzgün güzel bir rom tavsiye edebilecek olan yok mu?
Neden herkes orjinal stock rom a geri dönmeye çalışıyor?
en güzeli o çünki :)
ve g2 orjinal halde iken bile çok güzel.
siz bilirsiniz ama G 2 için bence root a gerek yok.
neden rom yüklemek istiyorsunuz,orjinal halde yapamayıp rom yükleyince neler yapabileceğinizi düşünüyorsunuz...
bunları belirleyip ona göre rom yüklemeye karar vermek lazım.

Erdem24
29.09.14, 10:23
Arkadaşlar bir şey soracağım ben.

LG G2 sahibiyim ve rom yüklemeyi düşünüyorum. Fakat forumda gördüğüm üzere sürekli stock rom a geri dönme konuları var.

Düzgün güzel bir rom tavsiye edebilecek olan yok mu?
Neden herkes orjinal stock rom a geri dönmeye çalışıyor?

Garantiye verecektir romu beğenmemistir . Cok çeşitli sebepleri olabilir . Siz denemekten çekinmeyin

444Android Müşteri Hizmetleri - Türkiye'de Android piyasasının Devi !!!
Tapatalk ile gönderildi.

MuesTie
29.09.14, 18:46
Arkadaşlar bir şey soracağım ben.

LG G2 sahibiyim ve rom yüklemeyi düşünüyorum. Fakat forumda gördüğüm üzere sürekli stock rom a geri dönme konuları var.

Düzgün güzel bir rom tavsiye edebilecek olan yok mu?
Neden herkes orjinal stock rom a geri dönmeye çalışıyor?

Optimus G3 romu var ben uzun zamandır kullanıyorum ve çok beğeniyorum.

mertoni
11.12.14, 02:51
teşekkürler

golgeadam
10.01.15, 16:29
müthiş kolay işlem ya çok teşekkürler

virann
29.05.15, 17:07
5.0.2 android surumu icin calisiyor mu?

mobilden yazıldı.Yazım yanlışları olabilir.

MuesTie
29.05.15, 18:35
5.0.2 android surumu icin calisiyor mu?

mobilden yazıldı.Yazım yanlışları olabilir. virann lollipop için burada.

http://www.444android.com/showthread.php?p=226965

virann
29.05.15, 19:24
Tskler kardes

mobilden yazıldı.Yazım yanlışları olabilir.

bmerci
21.06.15, 13:53
İyi günler. Yazılanları yaptım fakat root checker programında hala root olmadı olarak görünüyor. Ne yapmalıyım. Vroot ve towelroot ile denedim yine olmadı. Nerde hata yapıyorumyardımcı olabilir misiniz ?

MuesTie
21.06.15, 20:41
bmerci android sürümünüz nedir?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bmerci
22.06.15, 21:43
@bmerci (http://www.444android.com/member.php?u=101674) android sürümünüz nedir?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.4.2
D802TR20c-TUR-XX

MuesTie
22.06.15, 21:47
4.4.2
D802TR20c-TUR-XX
usb driverları yeniden yükleyin birde cmd ekranında bi hata veriyordur root olmadıgına göre onu paylaşabilir misiniz?

towelroot hatasız roor etmesi gerekiyor aslında

bmerci
22.06.15, 21:50
usb driverları yeniden yükleyin birde cmd ekranında bi hata veriyordur root olmadıgına göre onu paylaşabilir misiniz?

towelroot hatasız roor etmesi gerekiyor aslında

Hocam Cmd ekranında herhangi bir hata ile karşılaşmadım.
Yazılan herşeyi yaptım. *******'da *****larda anlatılanları da denedim olmuyor hiçbir türlü. Dün 1 tane daha root programı denedim. Yine olmadı.

MuesTie
22.06.15, 21:57
bmerci towelroot hata veriyor mu peki

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bmerci
22.06.15, 22:11
Hayır. You should have root yazdı towelrootta.

- - - Ek olarak - - -


@bmerci (http://www.444android.com/member.php?u=101674) towelroot hata veriyor mu peki

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır. You should have root yazdı towelrootta.

MuesTie
22.06.15, 22:15
Hayır. You should have root yazdı towelrootta.

- - - Ek olarak - - -



Hayır. You should have root yazdı towelrootta.
root oldugunu söylüyor ve buna rağmen supersu yada superuser uygulamalara gelmedi mi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bmerci
22.06.15, 23:53
root oldugunu söylüyor ve buna rağmen supersu yada superuser uygulamalara gelmedi mi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

towel ile yaptığımda gelmedi kendim yükledim. Manuel olarak yaptığımda geldi fakat o da çalışmadı. Zaten root checkerda rootlanmadı olarak gösteriyordu.

MuesTie
23.06.15, 01:41
towel ile yaptığımda gelmedi kendim yükledim. Manuel olarak yaptığımda geldi fakat o da çalışmadı. Zaten root checkerda rootlanmadı olarak gösteriyordu.
hata vermediği halde böyle olması bi garip. telefona güncelleme yapıp farklı bi sürümde denemek mantıklı olabilir