PDA

ARŞİVDEN ÇIKIP FORUM GÖRÜNÜMÜNDE KONUYA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ -- > : Overclock yapma



volkan98
09.03.14, 23:32
Öncelikle iyi aksamlar.
Htc explorer kullanmaktayim kullandigim bu telefonun islemci frekansi 600 mhz kullandigim romda 600 mhz en fazla , ben romumu degistirmeden 800 mhz yapabilirmiyim.

çokseri
09.03.14, 23:53
Öncelikle iyi aksamlar.
Htc explorer kullanmaktayim kullandigim bu telefonun islemci frekansi 600 mhz kullandigim romda 600 mhz en fazla , ben romumu degistirmeden 800 mhz yapabilirmiyim.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.metalignus.devilappsgs
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tegraoverclock
google markette bulunan devil kernel manager ve tegra overlock işini görür

Emre
10.03.14, 08:18
Öncelikle iyi aksamlar.
Htc explorer kullanmaktayim kullandigim bu telefonun islemci frekansi 600 mhz kullandigim romda 600 mhz en fazla , ben romumu degistirmeden 800 mhz yapabilirmiyim.

bakınız
Konu: Cpu Adjuster - İşlemciyi hızlandırın (http://www.444android.com/showthread.php?t=13762)

blltlgn
10.03.14, 12:02
Verilen öneriler olmazsa Kernel değiştir o şekilde yapabilirsin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

volkan98
11.03.14, 18:36
Yorumlar için saolun çözüldü

HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blltlgn
11.03.14, 23:09
Yorumlar için saolun çözüldü

HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl çözdün?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

volkan98
12.03.14, 05:34
Romda birkaç hata vardı başka rom yukledim :D

HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi