PDA

ARŞİVDEN ÇIKIP FORUM GÖRÜNÜMÜNDE KONUYA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ -- > : ne olur yardım edın rom yapacam dıe telefonum hurda oldu sanırım



tamer0505
31.08.13, 16:58
telefona rom yapcakdım ilk once root yapdım daha sonra bootloader kılıtını acdım sonra cwm recoverty v6.0.2.5 surumunu kurdum ve Cyanogenmod romun e612 ıcın olanını ındırdım sd karta attım daha sonra home ,power,volume tuslarıyla cwm recovery acdım Nasıl Custom Rom Yüklenir / How To Install Custom Rom - ******* (http://www.*******.com/watch?v=vu2soVXgJ60) bu *****ya gore yapdım sanırım buna gore yaparken kendı romuda sıldım sonra sd carda ındırdıgım romu yukle dedıgımde http://u1308.hizliresim.com/1d/z/s413x.jpg boyle unlem gelıo hata verıo suan telefonda acılmıo lg logosunda kalıo ne olur yardım edın yoksa babam :(

konyali
31.08.13, 17:06
rom yüklerken backup aldınız mı ?

tamer0505
31.08.13, 17:12
rom yüklerken backup aldınız mı ?hayır :S

konyali
31.08.13, 17:22
ben htc kullanıcısıyım lg ler konusunda pek bilgim yok ama sorunun kaynagı sanırsam kernel flashlamadığından oluyor. nasıl yapılacagı için bakabilirsin
http://www.444android.com/android-teknik-bilgiler/1249-telefonum-acilmiyor-rom-yukledikten-sonra-bootta-kalma-telefonun-acilmamasi-cozum.html

tamer0505
31.08.13, 17:32
ben htc kullanıcısıyım lg ler konusunda pek bilgim yok ama sorunun kaynagı sanırsam kernel flashlamadığından oluyor. nasıl yapılacagı için bakabilirsin
http://www.444android.com/android-teknik-bilgiler/1249-telefonum-acilmiyor-rom-yukledikten-sonra-bootta-kalma-telefonun-acilmamasi-cozum.html
kardes orda yukledıgınız roomun boot.img dosyasını fılan dıe ben rom kuramıom ısde unlem cıkıo hata verıo :S

çokseri
31.08.13, 17:33
hayır :S
arkadasım sakin ol yüklemey calıştıgın dosya bozuk sorunun çözülür sana link verecegim onu sd karta at recoveryden ilk önce wipeleri yap sonrada sd karta attıgın romu kur cihazı aç bes dakka açılış ekranında bekleyebilir açılınca dil vs sec sonrada ikinci linkteki gapps dosyasını kur recoveryi tekrar açıp rahat rahat kullan

ALPHA 3: cm-10.2-20130829-UNOFFICIAL-e610.zip (http://www.mediafire.com/?r3dtqxpvun9ay8a)

Gapps: Goo.im Downloads - Downloading gapps-jb-20130813-signed.zip (http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130813-signed.zip)

tamer0505
31.08.13, 17:41
arkadasım sakin ol yüklemey calıştıgın dosya bozuk sorunun çözülür sana link verecegim onu sd karta at recoveryden ilk önce wipeleri yap sonrada sd karta attıgın romu kur cihazı aç bes dakka açılış ekranında bekleyebilir açılınca dil vs sec sonrada ikinci linkteki gapps dosyasını kur recoveryi tekrar açıp rahat rahat kullan

ALPHA 3: cm-10.2-20130829-UNOFFICIAL-e610.zip (http://www.mediafire.com/?r3dtqxpvun9ay8a)

Gapps: Goo.im Downloads - Downloading gapps-jb-20130813-signed.zip (http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130813-signed.zip)

ındırıyorum kardesım inş olur ama ümidim yok :S cunku 3 tane denedım birde recoveryden ilk önce wipeleri yap demıssın ilk kez yapdıgım ıcın fazla bılgım yok acıklarmısın

tamer0505
31.08.13, 17:43
yine olmadı ya yemın ederım delırcem ya gıden tel olsunda aile laf soylucek delı oldum ya

davsan
31.08.13, 18:18
AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHA

tamer0505
01.09.13, 09:41
up sanırım yukledıgım rom e610 modelı ıcın mıs bana e612 romu lazım :S

çokseri
01.09.13, 15:49
up sanırım yukledıgım rom e610 modelı ıcın mıs bana e612 romu lazım :S
profilinde e612 yazıyor arkadasım dogru bilgi versen şuan cihazın çalışıyor vaziyette olurdu

tamer0505
01.09.13, 16:03
profilinde e612 yazıyor arkadasım dogru bilgi versen şuan cihazın çalışıyor vaziyette olurdu
kardes 1 tane e612 ıcın buldum kurdum ama CyanogenMod (https://www.google.com.tr/?gws_rd=cr&ei=mSEjUtGMJIfRtAaGjoGgDw#q=CyanogenMod)sımgesı gelıo telefon acılıo 5-10 sanıye ıcınde telefon tıtreyıp kapanıo :S

Furkan
01.09.13, 16:46
http://www.444android.com/diger-lg-modelleri/9837-l5-e612-rom-yukleme.html şu linkteki konuyu oku kardeşim

Furkan
01.09.13, 16:47
hiç aceleci olma ve sıkıntı yapma emin ol atladığın veya eksik yaptığın bir şey vardır bir çay al kafanı dinle tekrar oku ve sırası ile yap... bazen iki üç defa okuman gerekir...

tamer0505
01.09.13, 18:55
e612 rom buldum yukledım telefon tıtreyıp res atıodu sonra gıttım e610 rom buldum zıpdekı \META-INF\com\google\android klasorunun ıcındekı updater-script,update-binary dosyalarını e612 romunkıyle degısdırdım ve telefonda denedım attı nasıl olduysa daha sonra klavye calısmayı durdu hatası geldı sureklı gıttım netten klavye.apk ındırdım kurdum oldu telefondan ınternete gıreyım dedım tarayıcı acılmıo gıttım crome.apk ındırdım kurdum cromedan gırıom sımdı fark ettım sebeke yok :S *#06# yapdım ımel yok :S kendı ımelını telefona atmam lazım nasıl yapcam bılgısı olsan varsa yazabılırmı birde google ap store gırıom baglantı yok dıo wıfı acıkkken

çokseri
02.09.13, 18:21
e612 rom buldum yukledım telefon tıtreyıp res atıodu sonra gıttım e610 rom buldum zıpdekı \META-INF\com\google\android klasorunun ıcındekı updater-script,update-binary dosyalarını e612 romunkıyle degısdırdım ve telefonda denedım attı nasıl olduysa daha sonra klavye calısmayı durdu hatası geldı sureklı gıttım netten klavye.apk ındırdım kurdum oldu telefondan ınternete gıreyım dedım tarayıcı acılmıo gıttım crome.apk ındırdım kurdum cromedan gırıom sımdı fark ettım sebeke yok :S *#06# yapdım ımel yok :S kendı ımelını telefona atmam lazım nasıl yapcam bılgısı olsan varsa yazabılırmı birde google ap store gırıom baglantı yok dıo wıfı acıkkken
yaa senin cihaz için bir sürü stabil custom romlar var cm olmayan stock romların editli olanları var bu romun yedeklemesini al onları kurmayı dene bir tanesi mutlaka calışacaktır. senim cihazda bir onarmallik var eger wipe yaptıgın halde açılmıyorsa

tamer0505
03.09.13, 09:35
tmm hallettim konu silinebilir.cwm değişdirince hata vermeden yuklendı apps da attım suan herşey stabil calısıo hıc bır sorun yok.