PDA

ARŞİVDEN ÇIKIP FORUM GÖRÜNÜMÜNDE KONUYA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ -- > : Replica S4 MT6575 ''Maalesef Launch Durdu'' hatası



shelbyozzy
03.08.13, 12:45
Telefonda güvenlik kodu vardı sıfırlamak için alt ses kısma,orta tuş ve açma kapama tuşuna basıp ordan eMMC sıfırla yaptım cihaz açıldıktan sonra ''Maalesef Launch Durdu'' hatası veriyor. Sadece ayarlar menüsüne girebiliyorum.Ana menüye ulaşamıyorum.Ne yapabilirim?
3773

çokseri
03.08.13, 15:06
Telefonda güvenlik kodu vardı sıfırlamak için alt ses kısma,orta tuş ve açma kapama tuşuna basıp ordan eMMC sıfırla yaptım cihaz açıldıktan sonra ''Maalesef Launch Durdu'' hatası veriyor. Sadece ayarlar menüsüne girebiliyorum.Ana menüye ulaşamıyorum.Ne yapabilirim?
3773
yapabilecegin iki sey var sp tool ile firmware yüklemek veya format atmak cihaz emmc modunda deil recovery modunda ac orada cihazın kendi recoverysinde Factory reset /format var onu tıkla sorunun çözülmezse sp tool ile firmware bulup kurman gerekli oda bulabilirsen

shelbyozzy
03.08.13, 17:02
yapabilecegin iki sey var sp tool ile firmware yüklemek veya format atmak cihaz emmc modunda deil recovery modunda ac orada cihazın kendi recoverysinde Factory reset /format var onu tıkla sorunun çözülmezse sp tool ile firmware bulup kurman gerekli oda bulabilirsen


Teşekkür ederim yanıtın için. Recovery modda wipe yaptığım zaman android üzerine ünlem işareti çıkıyor ve öyle kalıyor yapmıyo yani. Bu cihazın yazılımını nerden bulurum?

çokseri
03.08.13, 17:23
Teşekkür ederim yanıtın için. Recovery modda wipe yaptığım zaman android üzerine ünlem işareti çıkıyor ve öyle kalıyor yapmıyo yani. Bu cihazın yazılımını nerden bulurum?
al arkadasım sana rom linki veriyorum *****da paylaşcam *****da s3e kurulumu anlatıyor ama sen s4 için uygula aynı adımlar aynı zaten
SP_Flash_Tool_v3.1206.01 İNDİR (http://www.4shared.com/file/qZMf2CI1/)
GT-I9500_130523_backup_130731-170700 - Download - 4shared - Eren Koc (http://www.4shared.com/file/25bYp2MR/GT-I9500_130523_backup_130731-.html)

http://www.*******.com/watch?feature=player_embedded&v=L7-azrFXgFI
teşekkür butonunu unutma

shelbyozzy
03.08.13, 17:58
Teşekkür ederim arkadaşım deniyip haber vericem

çokseri
03.08.13, 23:58
Teşekkür ederim arkadaşım deniyip haber vericem
geri dönüş beklemekteyim işlemler oldu mu ona göre konu açacağım arkadaşım!

Erdem24
04.08.13, 11:42
al arkadasım sana rom linki veriyorum *****da paylaşcam *****da s3e kurulumu anlatıyor ama sen s4 için uygula aynı adımlar aynı zaten
SP_Flash_Tool_v3.1206.01 İNDİR (http://www.4shared.com/file/qZMf2CI1/)
GT-I9500_130523_backup_130731-170700 - Download - 4shared - Eren Koc (http://www.4shared.com/file/25bYp2MR/GT-I9500_130523_backup_130731-.html)

http://www.*******.com/watch?feature=player_embedded&v=L7-azrFXgFI
teşekkür butonunu unutma

Hemen böyle konuları Replica S4 MT6575 orijinal firmware yükleme diye yeni konuya aç kardeşim

Tabi konu mevcut değilse. Çok değerli bilgiler onlar. Teşekkürler süper moderatorum;)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aymen
06.08.13, 11:16
Merhaba
Benimle çalışmaz. Samsung MT6575 S4 brick
Preloader, dsp_bl kırmızı
(error5066), bana yardım, lütfen
3791

shelbyozzy
06.08.13, 17:35
geri dönüş beklemekteyim işlemler oldu mu ona göre konu açacağım arkadaşım!
Hocam *****daki gibi yapıyorum fakat sizin verdiğiniz backup dosyasını kabul etmiyor hata veriyor. Zaten *****da emmc uzantılı bi dosya yüklüyor.

cascades
25.08.13, 03:18
edit : şahsın ahlak seviyesi yüksek kaldırım sokağına dahi yetişemeyecek durumda olması sebebi ile mesajı silinmiş kendisi de ban lanmıştır. yazdıklarının bir kopyası forumda olup, ip numaraları ile birlikte tekrarı halinde savcılığa verilecektir

nejat

reed
26.08.13, 01:16
Hafiza kartina bir launcher apk si at
ayarlara girdigin yerden ( ARA )menüsü üzerinden dosya yönetici yi bularak
apk yi kur telefonun eskisi gibi çalismaya devam edecek tir deneyimlerimle tecrübe edilmis ve olumlu sonuç alinmistir

haznedarli
26.08.13, 15:36
shelbyozzy sanırım senle benim telin romları aynı imiş bende tamamen kapandı telefon hiç açılmıyor bana yedek alıp yollaman mümkünmü acaba

haznedarli
26.08.13, 15:45
bu yukarıadaki romu indirdim fakat Preloader, dsp_bl kırmızı
(error5066) kırmızı oluyor seçilmiyor onlarsız kurdugumdada 5054 dram failed falan diyor bir türlü kurulum yapamıyorum bu telefona 4 5 gün olmadı daha cihazı alalı :(

yeek1978
11.09.13, 10:36
Kardeş linkteki rom mtk6575 s4 480x854 telefonuma uyarmı.Telefon çok ağır çalışıyor ve internette tarayıcıda gezerken kendi kendine ana sayfaya dönüyor.Bi yardı et alahını seversen kaç günden beri ne rom bulabildim nede derdime çare.Cihaz kore malı tek simkart.:(:(:(:(:(:(:(

haznedarli
11.09.13, 11:38
vallah ben yükledim telefon getti tam anlamı ile bir yedek al öyle dene yedek falan almadan yaparsan benim gibi telefonu eline alırsın üstünr su içersin..

haznedarli
11.09.13, 11:40
yokyok ben bu romu kuramadım hiç :=)
benimki şeye benzedi çaur at izi kalsın .:=) özür dilerim..